Login Home Facebook Twitter

Toptennis in Scheveningen

Van 17 t/m 23 juli 2017 wordt voor de 25e keer een Challenger tennistoernooi in Scheveningen georganiseerd.

 

Als vereniging zijn wij trots dat dit mooie toernooi op ons park wordt gespeeld. In praktische zin zijn er 2 dingen belangrijk tijdens het toernooi voor de leden van de Mets:

 

1: Kan ik kijken naar de wedstrijden?

2: Kan ik tennissen als het toernooi wordt opgebouwd en gespeeld?

 

Hieronder vind je de antwoorden op deze vragen.

 

Vraag 1: kan ik kijken naar de wedstrijden?

Antwoord: ja, dat kan. Als lid van de Mets kan je wedstrijden bekijken met een passe-partout. Per lid (ook voor social members) is 1 passe-partout beschikbaar. Je kan tot 17 juli een passe-partout ophalen aan de bar in het clubhuis. De kaarten kunnen uitsluitend contant afgerekend worden.

Meer weten over het toernooi en het deelnemersveld?  Bekijk de site van The Hague open


Vraag 2: kan ik tennissen als het toernooi wordt opgebouwd en gespeeld?

Antwoord: ja, dat kan - alleen niet altijd op het tennispark van de Mets.

  •  Van 10-12 juli: het toernooi wordt voorbereid, tenten en tribunes worden opgebouwd. Je kan gewoon tennissen bij de Mets, maar er zijn wel wat minder banen beschikbaar. Let op: jouw fiets kan je neerzetten buiten het park, op het park is er weinig ruimte vanwege de opbouw. Ook voor auto’s is er minder tot geen parkeergelegenheid.
  • Van 13-25 juli: op de Mets kan niet meer getennist worden. Maar leden van De Metselaars kunnen wel, op vertoon van hun KNLTB pas, op deze dagen van 9.00-23.00 uur gebruik maken van de tennisbanen van Thor de Bataaf. Let op! Op maandag 24 juli kunnen we maar tot 19 uur terecht. Gedraag je als een goede en respectvolle gast van Thor de Bataaf en aan de regels en aanwijzingen van het bestuur en de groundsman van Thor de Bataaf.
  • Vanaf 26 juli: je kan weer volop tennissen op de mooie gravelbanen van de Mets!

 

 

“Het The Hague Open is na het ABN AMRO World Tennis Tournament en het Ricoh Open het derde grootste tennisevenement van Nederland. Vanwege de goede faciliteiten en uitstekende verzorging komen de spelers jaarlijks graag naar Scheveningen. Hierdoor geldt het The Hague Open al jaren als kweekvijver voor jong talent en bezochten toppers als Safin, Rios en Monfils het toernooi al vroeg in hun carrière.”

Marcella Mesker, voormalig toptennisster en bekend tenniscommentator radio en televisie

 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...