Login Home Facebook Twitter
 

We bestaan dit jaar 80 jaar, feest je met ons mee?

Je hebt het vast al via de email, nieuwsbrief en in het clubhuis gezien: onze vereniging de Metselaars viert dit jaar haar 80-jarige bestaan.

 

Door het jaar heen wordt aandacht besteed aan dit jubileum, lees hieronder wat je kan verwachten en vier met ons mee!

 

 

De evenementen

5, 6 & 7 juli

 

           

 Lustrumkamp en jeugdtoernooi

 

31 augustus & 1 september

 

Een heel weekend groot feest bij De Metselaars!

>>Bekijk hier het programma in meer detail

 

We zoeken nog sponsoren voor het weekend. Interesse?

>>klik hier voor de aantrekkelijke sponsorpakketten

 

   
     

 

De club van 80

De lustrumcommissie wil dit jaar graag feestelijk aankleden. Maar dat kunnen wij niet alleen: de financiën laten helaas maar weinig toe. Daarom doen wij een beroep op jou.

 

Wij zijn op zoek naar 80 man/ vrouw/ clubje/ team die de Metselaars een warm hart toedragen en de lustrumviering met een bedrag van 80 euro willen sponsoren. Alle donateurs krijgen daar iets leuks voor terug. Op een centrale plek komt een lustrumbord voor de Club van 80 te hangen, met daarop naambordjes van de gulle gevers.

 

Met jouw bijdrage kunnen net iets extra's organiseren tijdens ons lustrumjaar, waaronder een spetterend Lustrumfeest. Je kunt je aan de bar met het formulier aanmelden en meteen jouw bijdrage betalen. Overmaken naar het rekeningnummer kan ook: rekeningnummer NL77 INGB 0000 655712 ten name van HLTC de Metselaars te Scheveningen, onder vermelding van Club van 80. Vermeld dan ook de tekst die je op het bordje wil hebben, de tekst kan maximaal 20 lettertekens bevatten.

 

Na ontvangst van betaling maken wij jouw bordje aan.

 

De lustrum goodies

Speciaal voor het lustrum is een aantal goodies gemaakt die vast collector items worden in de komende jaren;-) Te koop aan de bar, de opbrengst wordt gebruikt om lustrumactiviteiten te financieren.

 


 


Ogenblik a.u.b. ...