Login Home Facebook Twitter

Liv en Janneke stellen zich voor......

Maak kennis met Liv en Janneke, spelers van ons gemengde eredivisieteam via 3 vragen die zij hebben beantwoord.

 

De 3 vragen
Liv Geurts
Janneke Wikkerink
Noem een hoogtepunt uit je carrière tot nu toe Een van de hoogtepunten uit mijn carrière is dat ik iedere wedstrijd heb gewonnen tijdens het hele seizoen in de hoofdklasse competitie 2016 in Nederland en Duitsland. Wat me altijd is bij gebleven is de eerste keer dat ik de halve finale won in een internationaal $10.000 toernooi. Ik had toen al een paar lastige wedstrijden gespeeld en heb na 3 uur zweten de halve finale ook binnen gesleept. 
Met welk racket speel je het liefst? Ik speel het liefst met Babolat, omdat het hele fijne rackets zijn waar je makkelijk vaart en topspin mee kan genereren. Sinds mijn negende speel ik al met Babolat. Tussendoor heb ik een keer met Wilson en Head gespeeld, maar toch weer geswitcht naar mijn vertrouwde Babolat rackets. Ik speel al jaren met de Babolat Pure Drive+ in combinatie met mijn Ardor Sports snaren. Een heerlijk power racket en met de soepele snaren blijf ik toch wat meer controle houden.
Omschrijf je meest favoriete (niet) tennis gerelateerde herinnering Eigenlijk heb ik heel veel mooie herinneringen, maar ik zal er eentje uitkiezen. Samen met Janneke Wikkerink, waarmee ik al 12 jaar train, de dubbelspelfinale halen in Bol.

Mijn favoriete herinnering is een trip naar Bol (Kroatië) met mijn maatje Liv Geurts, waar mee ik vanaf mijn 10e jaar train bij Mike Martin. We hebben in de dubbel finale gestaan en hadden een super week samen.

 

Terug naar de toptennispagina? Klik dan hier>>


Ogenblik a.u.b. ...