Login Home Facebook Twitter

Ben jij het warme bad voor nieuwe leden?

 

We willen een nieuwe draai gaan geven aan hoe we de nieuwe leden ontvangen en de kennismakingscommissie anders indelen. Dit jaar hebben we als pilot een groepsintroductie gedaan voor nieuwe leden. Dit werd goed ontvangen en willen we graag uitbreiden.

Wat gaan je doen?

  • Meedenken aan een nieuw plan voor het verwelkomen van nieuwe leden (senioren, junioren en/of mini’s) in groepsverband
  • Verzorgen van presentaties en communicatie (uitnodigen, beantwoorden van vragen, indelen gratis lessen etc.) voor nieuwe leden in de periode januari – april (senioren, junioren en/of MetsKids).

 

Hoeveel tijd kost dit je ongeveer?

Je zult ongeveer 4-8 uur per maand kwijt zijn aan het plannen en organiseren van de presentaties en het verwelkomen van nieuwe leden in de periode januari – april.

 

Doe je dit alleen?

Uiteraard krijg je hulp en doe je dit niet alleen. Je werkt samen met andere vrijwilligers afhankelijk van jouw voorkeur voor senioren, junioren of mini’s met onder andere de jeugdcommissie en het bestuur.

 

Interesse?

Heb jij interesse en vind jij het leuk om nieuwe leden uitgebreid te verwelkomen op onze fantastische vereniging en hen wegwijs te maken? Neem dan contact op met Wim Gottenbos (ook beschikbaar voor allerlei vragen).


Ogenblik a.u.b. ...