Login Home Facebook Twitter


Trainers

Onze trainers voor deze winter zijn:

 

Coördinator: Maurits de Vink

Je kunt met mij contact opnemen op telefoon nummer  06 41245340. Ik ben de coördinatorvan alle lessen. Dus als je vragen hebt... bel me of mail me.

Klik hier om Maurits een mail te sturen

 

 

Maandag : Jan Jaap OvergaauwIk ben inmiddels al weer 20 jaar lid van de Metselaars, en heb lange tijd in de hoogste herenteams competitie gespeeld. Sinds enkele jaren ben ik ook actief als trainer. Ik heb vorig jaar mijn B licentie gehaald. En nu dus ook actief op mijn eigen club! Tot snel op de baan!

Klik hier om Jan Jaap een mail te sturen

 

Dinsdag: Stephan Fransen

Na 10 jaar lang internationale toernooien gespeeld te hebben, zal ik vanaf deze winter niet alleen als speler maar ook als leraar op de baan staan. Vanaf mijn 10e jaar ben ik lid van de Metselaars en nu op mijn 27e mag ik op deze club mijn ervaringen en kennis over gaan brengen. Ik heb er zin in dus laat die winter maar komen! Groetjes Stephan

Klik hier om Stephan een mail te sturen

 

Woensdag: Vincent Schutte

Ben ooit begonnen met tennis in Zoetermeer toen ik 7 was. En sinds mijn 10e speel ik bij de mets. Afgelopen seizoen ben ik begonnen als tennis trainer op de Mets. Zowel s'-winters als zomers ben ik te bereiken voor een les! Ik kijk er naar uit!

Klik hier om Vincent een een mail te sturen.

 

 

Donderdag: Kim Rus

Ik zal dit jaar voor het eerst les gaan geven op de Mets. In de winter begin ik met 1 dag in de week en in de zomer zal ik meer beschikbaar zijn. Ik geef nu 7 jaar tennisles en speel competitie op LTC Naaldwijk. Wie weet tot snel op de tennis baan!!

Klik hier om Kim een email te sturen

 

Vrijdag: Felix den Heijer

Ik speel al sinds mijn 6e op de Mets en de Mets is altijd een tweede thuis voor mij geweest. Je zal mij dan ook vaak zien rondlopen. 2 jaar geleden heb ik mijn KNLTB tennis licentie A gehaald en ik geef voor mijn derde jaar les op de Mets. Sinds dit jaar studeer ik naast het les geven fysiotherapie. Je kan mij altijd vragen om een keer te ballen of voor een les.

klik hier om Felix een email te sturen 

Ook dit jaar geef ik weer les op de Mets. Ik speel nog steeds competitie bij ALTV Zoetermeer. Naast mijn werk als tennisleraar werk ik ook bij Gymnasium Sorghvliet als leraar Lichamelijke Opvoeding. Tot ziens op de baan!

Klik hier om Maurtis een email te sturen.
Telefoon: 06 41 24 53 40


Ogenblik a.u.b. ...