Login Home Facebook Twitter

;

10 vragen aan…. Robin Haase

Vraag 1 van Taco: Wat maakt de Mets bijzonder? Je komt op veel tennisparken dus wat maakt de Mets speciaal t.o.v. andere parken.

De mets ligt midden in een woonwijk. Dat maakt het al speciaal. Ook de ligging van de ABC banen is uniek.

Vraag 2
: Wat vind je het leukste aan de Mets?

Al vanaf mijn zesde kom ik op de vereniging. Het algemene gevoel is voor mij het belangrijkst. Dat ik al die jaren nog steeds met plezier naar de mets ga vind ik dus het leukst.

Vraag 3: Wat is je sterkste wapen met tennis?

In tennistermen ben ik een allround speler. Dat is soms mijn valkuil maar meestal ook mij sterkste wapen. ik kan op meerdere speelstijlen terugvallen en de juiste tactiek uitkiezen om van iemand te winnen.

Vraag 4: Wat is je favoriete tennis(t)er aller tijden?

Vroeger was mijn idool Andre Agassi. Later keek ik heel graag naar het spel van David Nalbandian. Ik vind het ook geweldig dat ik ooit tegen David heb gespeeld. Nog zo een geweldige speler waar ik zelfs van heb gewonnen is Marat Safin.

Vraag 5: Wat is je favoriete bezigheid in je vrije tijd?

Tijdens de toernooien probeer ik ook andere dingen te doen en niet alleen aan tennis te denken. Naast mijn wedstrijden en trainingen lees ik boeken. Ook kijk ik nar tv-series. Als het lukt dan bekijk ik ook de steden waarin ik speel.

Vraag 6: Wat is je laatst gelezen boek?

Ik las twee boeken door elkaar. Een boek voor tennis, (mentale gedeelte) van Joe Dispenza en het andere boek was puur voor vermaak van Robert Jordan. Het tweede boek van een serie van 11.

Vraag 7: Wat zit er nu in je zakken of tas?

In mijn tennistas heb ik erg veel dingen zitten. Rackets, schoenen, griepjes, snaren, kleding, therabanden, zweetbandjes, een pain genie, deo, enzo...

Vraag 8: Waar ben je het meest trots op?

Ik ben heel erg trots op mijn twee titels die ik heb behaald. Er zijn ook overwinningen waar ik erg trots op ben.

Vraag 9: Waar ben je bang voor?

Dat is een moeilijke. Ik vind sommige dingen niet fijn maar echt bang ben ik niet vaak. Zo vind ik hoogtes niet erg fijn maar toch kan ik op een balkon staan op de 35ste etage.

Vraag 10: Aan wie geef je het stokje door en wat wordt zijn/haar eerste vraag?

Ik geef het stokje door aan Hans Seuren. Mijn vraag aan hem is. Wat is naast tennis je grootste hobby.

Ogenblik a.u.b. ...