Login Home Facebook Twitter

Introduceren


Wil je als Mets lid een keer tennissen bij de Mets met iemand die geen lid is? Nodig die persoon dan uit als introducé.

Om met jouw introducee te kunnen tennissen, kun je bij de bar een introductiepas vragen. De borg voor de pas is € 5. Als je de pas terug brengt, krijg je de borg weer terug.

De tarieven per dag of een dagdeel zijn:

• Senioren € 10
• Junioren € 5
 
Je kunt 5 keer per seizoen iemand introduceren. Wil je dezelfde persoon vaker dan 5 keer introduceren? Stuur een email en geef aan waarom je ontheffing wil.

Let op: tijdens toernooien, competitie (zaterdag en zondag) en evenementen zijn de banen druk bezet. Het is dan niet mogelijk om introducés uit te nodigen. Wil je weten wanneer deze evenementen georganiseerd zijn?  Bekijk hier het evenementenoverzicht

Baanhuur voor niet-leden


Wil je een baan huren, maar ben je geen lid? Vraag dan bij het clubhuis van de vereniging of er een baan beschikbaar is. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen om na te gaan of er een baan beschikbaar is. Het telefoonnummer is 070 - 355 98 49.
 
Tijdens toernooien, evenementen en de competitie zijn de banen druk bezet. Baanhuur is dan niet mogelijk. Wil je weten wanneer deze evenementen zijn? Bekijk hier het evenementenoverzicht.

De tarieven voor baanhuur zijn:

• €  20 per 45 minuten
• €  35 per 90 minuten

 


Ogenblik a.u.b. ...