Login Home Facebook Twitter

 

De Mets Tennisbanen
Berkenbosch Blokstraat 20 in Den Haag (Scheveningen)

klik hier voor detailkaart

Klik op de foto voor plattegrond van de omgeving en routeplanner


Vanuit Leiden / Wassenaar: Neem de N-44 en rijd tot het viaduct bij De Bijhorst. Ga rechts af de Landscheidingsweg op richting Scheveningen. Rijd door de tunnel en neem de eerste afslag Madurodam. Ga rechts af en bij de rotonde links af (derde afslag). Dit is de Nieuwe Parklaan. Na ongeveer 1 kilometer ga links af de Stevinstraat in (2e straat voorbij de kerk). De eerste straat links is de Berkenbosch Blokstraat. Ga links af. De Mets Tennisbanen liggen direct aan de linkerzijde.

Vanuit Zoetermeer / Nootdorp/Delft: Neem de A-12 tot het einde (Utrechtsebaan) en sla links af. Houd rechts aan om bij het stoplicht rechts af te slaan. Rijd ongeveer 4 kilometer alsmaar recht door: onder de Hubertusviaduct en rechtdoor bij de rotonde. Daar begint de Nieuwe Parklaan. Na ongeveer 1 kilometer ga links af de Stevinstraat in (2e straat voorbij de kerk). De eerste straat links is de Berkenbosch Blokstraat. Ga links af. De Mets Tennisbanen liggen direct aan de linkerzijde.

Vanuit het Westland: Rijd naar Den Haag over de N211 of de Monsterseweg tot aan de Lozerlaan/ Ockenburghstraat. Ga links af en rijd door naar de Machiel Vrijenhoekstraat. Ga rechts af. Vervolg deze weg (wordt de Sportlaan, Segbroeklaan, President Kennedylaan, Cornelis de Witlaan). Passeer aan de linkerzijde het Congresgebouw. Passeer de Scheveningseweg (Shell station op de hoek) en neem de afslag Madurodam. Ga links af onder de viaduct en en bij de rotonde links af (derde afslag). Dit is de Nieuwe Parklaan. Na ongeveer 1 kilometer ga links af de Stevinstraat in (2e straat voorbij de kerk). De eerste straat links is de Berkenbosch Blokstraat. Ga links af. De Mets Tennisbanen liggen direct aan de linkerzijde.

Openbaar vervoer: De Mets Tennisbanen zijn bereikbaar met bus 21 en tram 9 (van zowel Centraal Station als Station Hollandse Spoor) richting Scheveningen. De halte is Stevinstraat.


Ogenblik a.u.b. ...