Login Home Facebook Twitter

Over de Mets
English

HLTC DE METSELAARS: wie zijn wij?


De Metselaars is een gezellige en actieve vereniging met een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor jong, oud, beginners, recreanten en wedstrijdspelers. Alles is er op gericht om alle leden ongeacht speelsterkte en leeftijd zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis.

De Mets is ook een karakteristiek tennispark. Zo is het Center Court, met plaats voor 2500 bezoekers, 39 keer het strijdtoneel van de Davis Cup en 40 keer van de Nederlandse Kampioenschappen geweest. In 2014 vierde de vereniging groots en uitgebreid haar 75-jarige jubileum. Begin 2015 is het clubhuis vernieuwd tot een plek waar het gezellig toeven is. Samen met een heerlijk terras zorgt dit voor een levendige sfeer. 


Gravel Plus Premium: wie houdt er niet van?
De Metselaars beschikt over 7 Gravel en 6 Gravel Plus Premium banen met verlichting. Na een regenbui kan er dus snel weer gespeeld worden. Er kan ook in de winter worden gespeeld. Gravel is een zachte ondergrond, waardoor het comfortabel speelt en goed glijdt. Dit vermindert de mogelijkheid op blessures aanzienlijk!

Uitgebreide trainingsfaciliteiten
Is jouw spel nog niet op het gewenste niveau? Onze trainers geven groep- en privélessen aan beginnende en gevorderde senioren. De vereniging besteedt daarnaast veel aandacht aan de spelers die zich op (semi) professioneel gebied willen ontwikkelen. Net lid geworden senioren krijgen 6 introductielessen gratis!

Ruime speelgelegenheid
Tijdens het zomerseizoen (half maart t/m half oktober) is het park dagelijks open van 9.00 tot 23.00. In het winterseizoen gelden andere openingstijden. Voor leden en bezoekers zijn er gratis parkeervergunningen beschikbaar. Via de website kan de actuele baanbezetting nagegaan worden. De ervaring leert dat er op de Metselaars ruime speelgelegenheid is! Kom dus ook bij onze vereniging spelen!

Competitie, toernooien en gezelligheid!
Ieder jaar doen veel junioren en senioren op allerlei niveaus met de landelijke en regionale voor– en najaarscompetitie mee. Traditiegetrouw worden deze spectaculair afgesloten met feesten. Binnen Den Haag en omstreken trekt het jaarlijkse Mets Open toernooi veel enthousiaste spelers in de speelsterkte 3 t/m 8. Een ander hoogtepunt in het seizoen zijn de Clubkampioenschappen voor senioren, waar men om de titel “clubkampioen” strijdt.

Ook voor de recreatieve leden is het aanbod aantrekkelijk. Zo worden er gezelligheidstoernooien en activiteiten zoals pokertoernooien, borrels en filmavonden georganiseerd. Daarnaast kan men iedere woensdagavond, de clubavond vanaf 18:00 uur zonder afspraak dubbelen.

Dit uitgebreide aanbod zorgt er voor dat spelers op ieder niveau snel aansluiting vinden binnen onze vereniging!


Warm welkom voor nieuwe leden!
Word lid van onze vereniging! Online aanmelden is erg eenvoudig. Klik op het aanmeldformulier en vul deze in. De pasfoto kan gelijk geupload worden (minimaal 300x400 pixels). Je kunt het formulier ook ophalen in het clubhuis van de vereniging. Vergeet niet om ook twee pasfoto’s mee te nemen. Het ingevulde formulier kun je dan afgeven aan de bar of in de groene brievenbus doen in de hal.

Wil je eerst nog de verschillende lidmaatschappen doornemen? Klik op Lidmaatschappen om de contributietarieven van de Metselaars te bekijken.
Wil je eerst nog even rondkijken op de vereniging? Bezoek ons dan tijdens het Open Weekend . Daarnaast kun je meer informatie vinden in onze folder. Kun je niet naar het Open Weekend, maar wil je toch graag een kijkje nemen op de vereniging? Stuur dan een email naar om een afspraak te maken. Wij staan voor je klaar!

 


Ogenblik a.u.b. ...