Login Home Facebook Twitter

Parkeren bij de Metsbanen

 

Sinds juni 2018 is het niet meer mogelijk met speciale vergunningen te parkeren bij de Mets. Om toch parkeergelegenheid te bieden, is een parkeerterrein aangelegd voor 38 plaatsen.

 

Leden van De Metselaars kunnen gratis parkeren. Voor gasten van De Metselaars en bezoekende competitieteams geldt een gereduceerd tarief.

 

Parkeren met ParkBee/Parkmobile/Parkline

 

In- en uitrijden doe je vanaf nu met de gratis parkeerapp van Parkmobile (of Parkline).  Je hebt geen abonnement nodig en Mets-leden betalen geen parkeer- en transactiekosten op de Mets Tennisbanen locatie (mits je het kenteken hebt doorgegeven).  Ook als je al een Park-line account hebt betaal je geen transactiekosten.

Met slechts één klik in de app krijg je toegang tot de parkeergelegenheid van de Mets:

 

1.     Download de Parkmobile app en installeer deze op je telefoon (let op: je hoeft geen abonnement af te sluiten). Indien je Parkline klant bent kun je parkeren met de Parkline app.
2.     Rijd tot aan de slagboom van de Mets Tennisbanen parkeerplaats.
3.     Open je Parkmobile of Parkline app. Selecteer de locatie (26969 Mets Tennisbanen) en klik op ‘Open slagboom’  Parkeeractie wordt gestart (alleen als het kenteken is doorgegeven is het parkeren op de Mets gratis).
4.     Klaar met parkeren? Rijd tot voor de slagboom; druk op ‘Open slagboom’ in de Parkmobile of Parkline app. De parkeeractie stopt.


Heb je je kenteken nog niet doorgegeven?

 

Ben je lid van De Metselaars en wil je gebruik maken van de mogelijkheid om gratis te parkeren? Stuur dan jouw kenteken (met naam en voornaam) naar .

 

Spelregels gebruik parkeerterrein

 

Om de veiligheid te waarborgen en de overlast voor onze buren te beperken, geldt een aantal spelregels bij gebruik van het parkeerterrein:

 

  • Alleen leden en gasten van de Mets kunnen gebruik maken van het terrein
  • Parkeer de auto alleen in de schelpenvakken
  • Houd het veilig, rij stapvoets en let op voetgangers bij het verlaten van het terrein
  • Beperk geluidsoverlast, zo houden wij de buren te vriend
  • Houd het schoon, gooi rommel in de prullenbakken op het terrein

 


Ogenblik a.u.b. ...