Login Home Facebook Twitter
 
 
 

Algemeen nieuws: Tennissen bij Thor tijdens de ProSpex Mets Open
   (22-06-2017)

Ons park wordt tijdens de ProSpex Mets Open 2017 gevuld met tennissers uit de hele regio die strijden om de titel. Vrij tennissen is dan ook heel beperkt mogelijk, daarom hebben we als Mets leden de mogelijkheid om van 26 juni tot en met 2 juli bij Thor de Bataaf te tennissen.

 

Op vertoon van je KNLTB pas (afschrijfsysteem Thor de Bataaf) kan je op de volgende momenten terecht bij Thor de Bataaf:

  • door de week (26 t/m 30 juni) van 17.30 uur tot einde dag (uiterlijk 23.00 uur) en
  • in het finale weekend (1 en 2 juli) de gehele dag

 

Let op, op een paar momenten kunnen we niet terecht: op maandag 26 juni tijdens de ‘Thor de Bataaf kennismakingsvluggertjes’ kunnen we maar tot 19.00 uur gebruik maken van de tennisbanen. In het weekend kan de Bataaf, afhankelijk van de drukte, mogelijk eerder dicht gaan. Op zaterdag 1 juli tijdens de ‘Thor de Bataaf kidsdag' zijn de speelmogelijkheden ook beperkt.

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Stay-kamp 17 en 18 augustus, kom jij ook?
   (15-06-2017)

De kids nemen de Mets over!

Tijdens het stay-over kamp is de Mets helemaal voor de kinderen, ze slapen in de kleedkamers, eten op het terras, gaan los op het springkussen en tussendoor wordt er natuurlijk ook veel getennist.

Zit jij op school in groep 4-7 vanaf september en wil jij nog iets leuks doen voordat school weer begint? Doe dan mee! Het kamp is op 17 en 18 augustus en kost 37,50 euro per kind. Dit is inclusief al het eten en drinken.

Je kunt je tot en met 29 juni aanmelden via

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Cardiotennis weer begonnen
   (01-05-2017)

Nieuwsgierig naar Cardiotennis? Dan heb je geluk, want we zijn weer begonnen. Iedere woensdagavond kan je meedoen, om 18 of om 19 uur. Ook voor niet-leden!  Lees meer.....

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Rackettrek ochtenden
   (18-04-2017)

Zin om op vrijdagochtend samen met enthousiaste mede tennissers een balletje te slaan? Kom dan naar de inloopochtend van 10u tot 12u. Voor alle speelsterktes en opgeven is niet nodig, tot vrijdag !

(Terug naar boven)


Algemeen nieuws: Indeling zomerlessen jeugd bekend
   (28-03-2017)

Als MetsKid of junior ingeschreven voor zomerles?

 

Klik hieronder om te kijken bij wie je in de groep zit en wanneer je les hebt:

 

(Terug naar boven)

Meer nieuws


Ogenblik a.u.b. ...