Nieuws

Corona: dubbelen, speeltijd en jeugd

Donderdag 21 mei

Na een week spelen op het park voor alle leden maken we de balans op en kunnen we uitbreidingen melden:

  • Jeugdleden kunnen doordeweeks tussen 9.00-18.00 uur vrijspelen
  • Vanaf zaterdag 23 mei kan iedereen dubbelen
  • Op dat moment wordt ook de speeltijd uitgebreid van 45 minuten naar 1 uur
  • Met het droge weer zullen de banen tussendoor gesproeid moeten worden

Bij al deze uitbreidingen geldt nog steeds de hoofdregel: kom alleen naar het tennispark als je een reservering hebt gemaakt via de website of de Clubapp (ook voor jeugdleden). Geen mogelijkheid om digitaal te reserveren? Dan kan je overdag tussen 10.00-11.00 uur bellen naar 06-82 40 05 92. Baanverhuur of een introducee meenemen is niet mogelijk tot 15 juni.

Ben jij benieuwd hoe het de afgelopen week is gegaan?

Lees meer

Corona: tennissen voor seniorleden

Dinsdag 12 mei
Route op tennispark

Goed nieuws, vanaf woensdag 13 mei is het ook voor seniorleden mogelijk om vrij te spelen en deel te nemen aan een tennisles.

Om weer te kunnen tennissen zijn we, door de gemeente en het RIVM, verplicht regels op te stellen voor de veiligheid op het park. De gemeente zal steekproefgewijs controleren of deze regels worden nageleefd.

Het is belangrijk dat we ons allemaal aan deze regels houden en elkaar hierop aanspreken. We kiezen voor het geven van een hoop ruimte aan onze seniorleden, we zijn allemaal volwassen. Daarmee staat de eigen verantwoordelijkheid voorop.

Naleven betekent dat we kunnen blijven tennissen en de regels mogelijk verder kunnen versoepelen. Niet naleven betekent mogelijk strengere regels en/ of tijdelijke sluiting van het tennispark.

Lees meer

Vanaf 4 mei vrij spelen voor jeugd t/m 18 jaar

Zondag 3 mei

*update*

Jeugdleden tot en met 18 jaar mogen weer vrij spelen op ons park. Dit mag doordeweeks, tussen 09.00 en 18.00 uur en in het weekend tussen 09.00 en 21.00 uur. We hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om dit mogelijk te maken, maar er gelden wel regels. Deze regels vind je hieronder:

Lees meer

Start groepslessen jeugd vanaf 4 mei

Vrijdag 1 mei

Vanwege de Covid-19 maatregelen, mochten we helaas niet starten met de tennislessen op 30 maart. Maar gelukkig mag dat nu wel.

Op deze pagina vind je alle informatie over de nieuwe planning voor de lessen, de groepsindeling en hoe we de lessen veilig organiseren voor de jeugd en voor de trainers. Ook vragen wij jou wat acties uit te voeren, je vindt die helemaal onderaan.

Wij hebben in ieder geval veel zin om weer de tennisbaan op te gaan!

P.S. we hebben eerder ook een mail gestuurd met deze informatie naar iedereen die zich heeft ingeschreven. Niet ontvangen? Misschien zit hij in jouw SPAM map.

Lees meer