Nieuws

Coronavirus/ Covid-19

Zaterdag 14 maart

*UPDATE 27 maart*

De KNLTB heeft laten dat zij nog niet precies kan zeggen wat de consequenties zijn voor tennis, padel, trainingen en de start van de competities na 6 april. Hierover wordt nauw contact gehouden met NOC*NSF en VWS.

Algemeen directeur Erik Poel doet in zijn column 'De impact van Corona' verslag van de koers en overwegingen van de KNLTB.

>>Klik hier om de column te lezen

Tot meer bekend is, geldt voor De Metselaars de maatregelen zoals hieronder beschreven.

*update 20 maart*

De KNLTB heeft besloten de voorjaarscompetitie uit te stellen tot begin mei. Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar zijn of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn.

Op basis van de meest recente maatregelen zijn het tennispark en de faciliteiten van De Metselaars tot en met 6 april gesloten.

Alle clubactiviteiten, tennislessen voor senioren en privélessen zijn geannuleerd. Ook is het met ingang van heden niet meer mogelijk om vrij te spelen op de tennisbanen van De Metselaars.

Vragen?

Vanuit het bestuur is Sylvia Den Heijer contactpersoon voor de ontwikkelingen rond het Coronovirus. Voor dringende vragen kan je haar bereiken via sylvia.den.heijer@demetselaars.nl

English?

>> click here for the English translation

Download onze ClubApp

Vrijdag 13 maart

In januari hebben we onze ClubApp gelanceerd. In deze app vind je het clubnieuws, maar ook een handige koppeling met mijnknltb.nl én de ledenlijst.

De app is alleen door leden van De Metselaars te gebruiken. Je kan de app downloaden via Google Play of de Apple App Store.

Lees meer

Baanbezetting

Zondag 1 maart

De baanbezetting heeft op de nieuwe website een andere plek gekregen, in het menu Over de Mets. In de herfst en winter is het handig als je met 1 klik de baanbezetting ziet, dus:

>>klik hier voor de baanbezetting